Лебединські волонтери відправили допомогу в зону АТО

Влада звітує, що армія забезпечена всім, але тим не менш наші волонтери продовжують везти на фронт найнеобхідніше, і головне – їх там завжди з нетерпінням чекають.

Так, нещодавно із чергової поїздки по лінії розмежування у Донецькій області повернулися активісти благодійної організації «Волонтери Лебединщини» Олександр Спічка та Сергій Курило, які відвезли на фронт черговий вантаж допомоги для армії.

Як розповідають самі волонтери, таку допомогу намагаються відвозити військовим щомісяця. Цього разу вони побували у військових на позиціях, що знаходяться в Донецькій області, в тому числі, з яких видно передмістя самого Донецька, а також у госпіталь, куди допомогу привозять вже не перший раз. Як завжди, серед вантажу були продукти харчування, овочі, хліб, печиво, солодощі, сухі пайки, чай, кава, а також сигарети, засоби гігієни, одяг, взуття та дитячі малюнки. Також були привезені ноутбук та інша електротехніка.

5558

5556 5554

5561

Від бійців на передовій волонтери отримали й нове замовлення найнеобхіднішого. Серед прохань і побажань — теплі речі, біноклі, ліхтарі, а також продукти харчування.

Олександр Спічка передає слова подяки від військовослужбовців в зоні АТО усім лебединцям та просто небайдужим людям за постійну підтримку та допомогу. Це в першу чергу студенти Лебединського педагогічного училища ім. А.С. Макаренка, які разом з викладачами, директором Людмилою Кірдіщевою та своєю профспілкою зібрали продукти харчування, овочі та спекли печива, директору Лебединської дитячої школи мистецтв Олександру Ковальчуку та колективу школи за зібрані теплі речі, учням ЗОШ №3 за малюнки та листи, підприємцям Лебединського ринку та його директору Дмитру Морозову та всім хто долучився до збору допомоги.

Волонтери також розповіли про жінку з дуже добрим серцем – Галину Макаренко. Вона мешкає на вулиці Т.Шевченка та є постійною учасницею всіх заходів по збору речей для АТО, і завжди відгукується на заклики про допомогу. «Коли вона дізнається, що ми збираємося у чергову поїздку на Схід, завжди допомагає коштами, часто власноруч в’яже шкарпетки та теплі речі для військових. Ми дуже вдячні їй за підтримку і активну життєву позицію. До того ж, це дуже скромна жінка, для якої головне допомогти», – говорить Олександр Спічка.

5562

5563 5565

5564

І таких, як Галина Макаренко в Лебедині багато. Згадали волонтери й жінку із гуртожитку на вулиці Гастелло, яка також в’яже бійцям теплі речі та багатьох інших.

Волонтери тішаться, що їхня праця не даремна, тому закликають небайдужих допомагати й надалі. ‑ Пам’ятайте, що сила народу в його єдності, ‑ зазначають волонтери. ‑ Лише тоді, коли ми разом — ми є великою, майже непереможною силою, здатною здолати будь-якого ворога, навіть найсильнішого.

5568

5566 5567

[layerslider id=”189″]

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *