Осінні розваги

В осінні похмурі, дощові дні в бібліотечних закладах міста весело, світло, гамірно, адже в гостях у них сама Королева Осінь. Для юних відвідувачів в книгозбірнях було проведено ряд заходів, присвячених возвеличенню щедрої пори стиглих плодів – осені.

В Кобижчанському клубі працівники бібліотеки №1 для своїх вихованців зі студії естетичного виховання «Джерельце» провели свято осені.

Яскравими барвами прикрасила актовий зал клубу осіння композиція «Ходить гарбуз по городу…». Поважний Гарбуз з Господинею, Козак з Дівчиною, пан Голохвастов та Свині-огірки привертали неабияку увагу як малечі, так і дорослих. Також, дiти представили власні вироби-аплікації з осінніх листочків.

Всіх присутніх привітала Королева Осінь та подарувала смачні та ароматні яблука, а Осіння Хмара з крапельками дощу принесла веселий настрій та розваги. Діти читали вірші, присвяченi осенi, співали пісню «Ходить гарбуз по городу», танцювали запальний танок «Летка-Єнка» та з задоволенням взяли участь у веселих іграх і конкурсах: збирали урожай, ловили рибку, стрибали через «калюжі» та ін. На закінчення зустрічі, втомленi, але дуже задоволені, малюки продовжили святкування за смачним чаюванням.

5302

5304 5305

Бібліотека №1 разом з ЗОШ№3 та міським відділом культури і туризму в приміщенні Кобижчанського клубу провели розважально – конкурсну програму «Королева Осінь-2016». У ній взяли участь старшокласниці ЗОШ №3, які представили на розсуд журі цікаві відео-презентації, фантастичний одяг майбутнього, неповторні вироби з природних матеріалів та пісні і танці у власному виконанні. Бурхливими оплесками зустрічали глядачі чудові музичні виступи солістів МЦКД Олени Листопад, Світлани та Маргарити Попельнух, Карпенко Даші та ін.

В бібліотеках №2 та №3 з читачами найменшого вiку було проведено розважально-ігрові програми «Осінній калейдоскоп».

5303

5306

Інформація бібліотечних закладів

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *