Регіональний Форум місцевого самоврядування «Досвід реформ»

1 липня 2016 року в Сумах відбувся Перший регіональний форум місцевого самоврядування «Досвід реформ». Протягом дня театр драми та музичної комедії ім. Щепкіна перетворився на майданчик для обміну досвідом між керівниками рад усіх рівнів, очільниками громад та експертами, які обговорювали актуальні проблеми й перспективи у сфері місцевого самоврядування.

Для участі у Форумі до Сум з’їхалися близько 500 представників органів місцевого самоврядування, українські експерти у сфері розвитку міст та муніципальної політики, народні депутати України, голова Сумської обласної ради Семен Салатенко та депутати обласних рад Чернігівської, Харківської, Полтавської та Дніпропетровської областей, директор департаменту місцевого самоврядування та територіальної організації влади Мінрегіонбуду Сергій Шершов, експерт з питань місцевого самоврядування та адміністративної реформи Юрій Ганущак.

Місто Лебедин на цьому заході представляла делегація депутатів міської ради на чолі із секретарем ради Оксаною Древаль, а також заступник міського голови Олександр Білокобильський.

Форум став платформою для обміну досвідом та обговорення актуальних проблем і перспектив у сфері місцевого самоврядування, підвищення ролі органів місцевого самоврядування у забезпеченні розвитку держави. У ході дискусійних панелей представники місцевого самоврядування, громадські діячі, науковці та експерти обмінялися досвідом щодо практичного досвіду впровадження реформ на територіях Сумської, Полтавської, Харківської областей та ознайомилися із загальноукраїнськими тенденціями подальшого розвитку територій.

4449

4454

В холі театру була представлена виставка інвестиційного, промислового та туристичного потенціалу територій, яку із задоволенням оглянули всі гості форуму.

 4456

4457

 4450 4451

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *