День: 16.05.2016

Збір пропозицій щодо кандидатур до списку присяжних

Виконавчий комітет Лебединської міської ради приймає пропозиції від фізичних осіб, підприємств, установ, організацій та громадських формувань щодо кандидатур для формування списку присяжних, відповідно до статті 60 Закону України “Про судоустрій….

До Дня матері – подарунки і концерт

«За все, що маю, дякую тобі!» – під такою назвою 11 травня в актовому залі Лебединського медичного училища ім. проф. М.І. Сітенка відбувся святковий концерт приурочений до Дня Матері. Привітав….

На Лебединському ринку провели рейдову перевірку

З наближенням літнього сезону, 11 травня в місті було проведено рейд-перевірку умов торгівлі на території ПО «Лебединський ринок». До заходу залучалися працівники дирекції ринку, а також  посадові особи управління ветеринарної….

Найголовніше завдання — попередити надзвичайні ситуації

Питання попередження нещасних випадків на водоймах обговорювалися під час останнього засідання міської комісії техногенно-екологічної безпеки та з питань надзвичайних ситуацій, яку провів заступник міського голови Олександр Білокобильський. Комісією було відпрацьовано….

Пенсійний фонд України інформує

Лебединським об’єднаним управлінням Пенсійного фонду України здійснюється фінансування пенсійних виплат травня місяця. Станом на 16.05.2016 року на їх забезпечення спрямовано кошти в обсязі  12676,90 тис.грн., що відповідає передбаченому графіку поденного….

Обговорення проекту рішення «Про внесення змін до рішення шістдесят четвертої сесії Лебединської міської ради шостого скликання від 03.07.2015 року «Про встановлення місцевих податків та зборів»

Виконавчий комітет  міської ради повідомляє, що фінансовим управлінням Лебединської міської ради розроблений проект рішення «Про  внесення  змін до рішення шістдесят четвертої сесії Лебединської міської ради шостого скликання від 03.07.2015 року….