Рідному місту – добрі справи

Якщо кожен із нас робитиме для рідного міста, своєї вулиці, громади добрі справи, які йому під силу, змінеться не лише наш Лебедин, а й ми самі, наше ставлення до життя, його сприйняття.

І для таких добрих справ не потрібно чогось особливого, а часто лише бажання. Саме це продемонстрували депутати Лебединської міської ради від БПП «Солідарність» та Радикальної партії Олега Ляшка, які 26 квітня ц.р. відновили зруйновані вандалами лавочки навколо спортивного майданчика із штучним покриттям в сквері Павла Полуботка (колишній сквер Молодіжний).

За кілька годин роботи депутати Андрій Мартишко, Сергій Костюков, Андрій Короткий та Юрій Савеко та їхні помічники повністю відновили 6 лавок.

3736 3737

3738

– Ми добре усвідомлюємо важливість розвитку фізкультури і спорту в дитячому і молодіжному середовищі, – відзначають активісти. – Підтримка спортивного руху – це прямі інвестиції в здоров’я підростаючого покоління, тобто, – в майбутнє нашого міста і країни. Саме тому міська організація «Блоку Петра Порошенка» «Солідарність» та Радикальної партії Олега Ляшка завжди готова допомогти активній молоді.

Депутати наголошують, що мають намір продовжувати таку роботу в майбутньому. Не дивлячись на те, що всім зараз дуже важко, у юних лебединців має бути можливість гармонійно розвиватися, – як духовно, так і фізично. В решті решт, і те, і інше, – ланки одного ланцюга.

3739

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *