Лебединська ЗОШ №6: «Тато, мама, я… та учителі»

Сьогодні, 12 лютого, особливий день у спортивному календарі – це день  відкриття ІІ Юнацьких Олімпійських ігор у Ліллегаммері. Тому наша шкільна дружна родина зібралась на традиційне спортивне свято «Тато, мама, я… та учителі». Лебединська ЗОШ І-ІІІ ст. № 6  працює під девізом: «Родина за здоровий спосіб життя». А родина наша – це  і діти, і батьки, і вчителі. Школа сильна, коли здорова дитина.

На традиційне родинно-спортивне свято до школи завітали почесні гості: начальник відділу освіти Володимир Доценко, голова Сумського обласного відділення НОК України, срібна призерка ХVІІІ зимових олімпійських ігор з біатлону в Нагано, заслужений майстер спорту Олена Петрова, заслужений майстер спорту з біатлону, бронзова призерка ХVІІ зимових ігор у Ліллегаммері Валентина Цербе-Несіна, майстер спорту міжнародного класу з лижних гонок, чемпіон світу Олександр Ушкаленко, заступник голови ради школи,представник батьківського комітету, тренер спортивної секції з боксу Віталій Орєхов.

Родинно-спортивне свято розпочалося внесенням Державного, шкільного та Олімпійського прапорів. Зі святом усіх присутніх гостей та любителів спорту привітала директор школи Валентина Верхова. Приємні слова та підтримка надихнули учасників  на подальшу участь та перемогу у спортивних естафетах.

3258

3260

Учасниками родинно-спортивного свята стали збірна команда учнів 7-8 класів «Олімпійці» та збірна команда батьків і вчителів «Чемпіони». Команди змагалися у 9-ти естафетах. Трибуни вибухали гучними оплесками та підтримкою учасників обох команд. Святкову атмосферу доповнювали прекрасні виступи учениці 11 класу Влади Дєгтярь і танцювального колективу «Соняшник». Учасники показали свою спритність, швидкість, силу та майстерність і тим самим довели, що ми не байдужі до спорту. Ми палко вболіваємо за юних учасників ІІ Юнацьких Олімпійських ігор, наших земляків Юлію Кроль та Андрія Орлика.

Гості свята, Олена Юріївна, Валентина Адамівна та Олександр Анатолійович нагородили приємними подарунками учасників змагань та учнів, які були найактивнішими вболівальниками.

Сьогодні ми особливо повинні дбати про фізичну підготовку молодого покоління. Адже здоров’я дітей — одне з основних джерел щастя, радості й повноцінного життя батьків, учителів, суспільства загалом і  сьогодні із впевненістю можна сказати, що наша школа пропагує здоровий спосіб життя.

3259

3261

3262

Лебединська ЗОШ №6

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *