Увага! З номеру (066) 654 32 54 телефонують шахраї, які видають себе за податківців

Відділ  власної безпеки при ГУ ДФС у Сумській області ГУВБ ДФС попереджає про збільшення кількості випадків шахрайських дій, здійснених злочинцями під виглядом працівників органів Державної фіскальної служби України.

Так, на мобільний телефон підприємця чи посадової особи підприємства телефонує невідома особа, яка звертається  нібито від імені співробітників  ГУ ДФС у Сумській області. Шахраї просять грошову винагороду за вирішення тих-чи інших проблемних питань, наприклад: для надання так званої  «фінансової допомоги для прийому перевіряючих із ДФС України» або вимагають кошти за не проведення перевірки фінансової діяльності підприємства, чи на потреби   працівників служби.

Відомо, що останні дзвінки сумським суб’єктам господарювання були зроблені  з номеру (066) 654 32 54. Наразі оперативники встановлюють осіб, причетних до шахрайських дій.

Своїми діями шахраї не лише наносять збитки підприємцям та підприємствам, але й підривають авторитет органів ДФС.

– Роз’яснювальна компанія та профілактичні заходи, які ми постійно проводимо, інформуючи громадськість регіону про можливі факти вимагання коштів псевдоподаківцями, дозволяють у багатьох випадках  упереджувати наслідки злочинних  дій шахраїв, – зазначив Сергій Щербинін, начальник відділу  власної безпеки при ГУ ДФС у Сумській області ГУВБ ДФС.

Шановні підприємці, мешканці Сумщини! Не потрапляйте «на гачок» до шахраїв. При отриманні подібних пропозицій або ж інформації про факти зловживання з боку податківців негайно повідомляти за телефоном  (0542) 770-528, або особисто  за адресою: м. Суми, вул. Іллінська, 13.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *