Лебединські волонтери повезли в АТО черговий гуманітарний вантаж

Лебединські волонтери із благодійної організації «Волонтери Лебединщини» вкотре повезли допомогу для українських захисників. Цієї ночі на Схід вирушив КАМАЗ завантажений дровами і продовольством. А минулого тижня волонтери відправили в зону АТО пічки – «буржуйки» і теплий одяг.

Цього разу волонтери прямують до військового шпиталю у Донецькій області, а саме туди, де працюють лікарі з міста Лебедина Володимир Усенко та Володимир Чечіль. Окрім дров для обігріву, медики замовили волонтерам й продукти харчування, в першу чергу овочі: картоплю, цибулю, моркву, тощо.

«Уже значно похолодало, тож із зони АТО все частіше просять привезти їм дрова, «буржуйки» та теплий одя. Також, традиційно, передаємо харчі та інші необхідні речі», – зазначив Олександр Спічка.

Він також зауважив, що допомогу для українських захисників волонтери збирають, залучаючи підприємців, активних людей, небайдужих, які вболівають за рідну державу. Звісно, в силу того, що люди втомились від війни, з часом це вдається робити все важче.

2156

Крім того, людям самим не просто живеться, і вони просто не можуть постійно віддавати і віддавати. Та на щастя, як відзначають волонтери, завдяки підтримці міської влади та лебединських підприємців, таких як – Олександр Марченко (керівник Лебединського хлібзаводу), що надав КАМАЗ та Олександр Андрєєв (директор ТОВ «Лебединські ковбаси»), що надав необхідне для поїздки паливо, а також жителів Лебедина та сіл Кургана і Гарбузівки, що надали овочі, вдалося укомплектувати машину, що рано-вранці 16 жовтня вирушила в зону АТО.

Разом із гуманітарним вантажем, волонтери повезли на Схід і побажання МИРУ від усіх лебединців, який так необхідний Україні та українцям.

[layerslider id=”101″]

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *