Лебедин попрощався з Героєм АТО

Сьогодні, 25 вересня лебединці — активісти, друзі та близькі проводжали у вічність загиблого під час Антитерористичної операції – лебединця Сергія Володимировича Чередайка.

Сергій   Чередайко народився 13 травня 1974 року, призваний по мобілізації 23 квітня 2015 року. Військову службу проходив у Луганській області на посаді водія-електрика 2-го інженерно-саперного відділення інженерно-саперного взводу 10-го окремого мотопіхотного батальйону. Загинув 22 вересня 2015 року від осколкового поранення.

Попрощатися з Героєм прийшли його рідні, друзі, знайомі та сотні лебединців, які ніколи не були з ним знайомі, але прийшли разом з близькими розділити їхнє горе. Після громадської панахиди у Лебединському будинку культури, похоронна процесія з оркестром вирушила на Покровське кладовище.

Зі словами співчуття та скорботи до рідних та присутніх звернувся міський голова Анатолій Троян. «Своє життя Сергій Володиморович до останнього подиху присвятив служінню Україні. Він виконав свій військовий обов’язок до кінця. За наш спокій, за мир в Україні він заплатив найдорожчу ціну – своє життя, загинувши в ім’я Вітчизни», – підкреслив очільник міста.

Слова співчуття родині загиблого висловили також представники районної влади, волонтери і бойові побратими.

Поховали Сергія Чередайка на Покрівському кладовищі в місті Лебедині.

Громадськість Лебедина щиро сумує за Сергієм Володимировичем і висловлює щиросердечне співчуття рідним, близьким, друзям і знайомим патріота, котрий віддав своє життя, захищаючи Україну. У наших серцях він назавжди залишиться справжнім Героєм.

Вічна слава і пам’ять Герою!

2006

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *