Конкурс “Людина року 2015”

Після 2-х років існування загальноміського проекту «Людина року», вже можна відзначити зростання уваги до нього з боку громадськості. Започаткований в 2013, цей рейтинг стає все більш затребуваним. Тому що базується на одвічних гуманістичних цінностях – утвердженні людської гідності, глибокої поваги до Людини-творця, будівничого, патріота.

Підносячи на найвищий щабель загальноміського визнання кращих з поміж достойніших, стверджуючи невичерпність інтелектуального, творчого потенціалу нашого міста, «Людина року» заслужено і закономірно стає важливою подією в суспільному житті Лебедина. Подією, про яку сперечаються, але яка нікого, незалежно від оцінок, не залишає байдужим. І це – найголовніше.

Кожного року до плеяди її лауреатів додаються нові славетні імена – тих, хто творить новітню історію Лебедина, працює на позитивний імідж нашого міста і авторитет його у державі.  Для декого з лауреатів нагорода стає вагомим підтвердженням вже сталого визнання, для інших – початком нового етапу в житті та кар’єрі. Зокрема, варто лише пригадати імена юних лебединців, що роблять лише свої перші кроки в суспільній, волонтерській діяльності – Ірина Солонець та в спорті – учениця Лебединської СШ №7 – Олександра Фісіченко. Тож, відзнака «Людина року» слугує не тільки однією з найвищих форм визнання, а й сприяє поширенню їхнього прикладу у суспільстві.

Але Україна, як і наше місто стрімко розвивається, змінюючись на наших очах та разом з нами. Тож закономірно, що дещо змінюється і формат проведення загальноміського рейтингу «Людина року», який не просто фіксує і відстежує процеси, що відбуваються в місті, а й в деякій мірі сприяє їх позитивному розвитку.

Зокрема, з цього року дещо змінюється процедура визначення переможців конкурсу. Так, вже найближчими днями на офіційному сайті Лебединської міської ради – https://lebedynrada.gov.ua// буде створено спеціальну рубрику, де публікуватиметься не тільки інформація про проходження конкурсу, а й інформація про претендентів на звання у різних номінаціях.

З 20 листопада, дня коли завершиться процедура оголошення претендентів, і до 20 грудня кожен зможе через сайт проголосувати за людину, котра, на його думку, заслуговує високого звання «Людина року – 2015».

Нагадаємо, відзнака «Людина року» – це своєрідна подяка людям, котрі своєю працею возвеличують рідне місто і по праву заслужили пошану. У 2015 році переможці будуть визначатися у наступних номінаціях:

–  «Благодійницька діяльність»;
–  «Волонтерська діяльність»;
–  «Творча діяльність»;
–  «Громадська діяльність»;
–   «Діяч культури та мистецтва»;
–   «Працівник освіти і науки»;
–    «Фізична культура і спорт»;
–    «Молодь Лебедина»;
–   «Працівник охорони здоров’я»;
–  «Працівник виробничої сфери»;
та звісно «Людина року – 2015» в м. Лебедині.

З положенням про конкурс та іншими умовами його проведення можна ознайомитися на офіційному сайті Лебединської міської ради. Також детальну інформацію можна дізнатися у відділі з питань внутрішньої політики телефоном 2-28-36.

Пропозиції щодо претендентів приймаються до 20 листопада 2015 року.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *