Уточнення персональних даних

25 жовтня 2015 року Верховною Радою України призначено чергові вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів. З метою підготовки актуальних та достовірних списків виборців просимо Вас уточнити свої персональні дані, звернувшись до відділу ведення Державного реєстру виборців виконавчого комітету Лебединської міської ради.

         Особливо це стосується виборців:

  • які досягли 18-річчя проте були відсутні в списках;
  • колишніх військовослужбовців строкової служби;
  • громадян, що повернулися з місць позбавлення волі;
  • громадян, які прибули із закордону і знялись з обліку в МЗС;
  • які під час останніх виборів у списках виборців виявили неточності в своїх персональних даних, або взагалі були відсутні в них та не звернулись до відділу ведення Державного реєстру виборців особисто.

Для зручності виборців службою розпорядника Реєстру виборців розроблено програмний ресурс «Особистий кабінет виборця». Для того, щоб перевірити свої персональні дані, необхідно зайти на офіційний сайт за посиланням www.drv.gov.ua, зайти на вкладку «Особистий кабінет виборця», зареєструватись, внести свої персональні дані і відправити запит. Через певний час ви отримаєте інформацію про своє включення до Державного реєстру виборців.

Уточнити та внести зміни до своїх  персональних даних виборці м.Лебедина, сел Токарі, Куданівка та Олексенкове  можуть за адресою: відділ ведення Державного реєстру виборців виконавчого комітету Лебединської міської ради, пл.Волі, 19, тел.: (05445) 2-17-44.

При собі необхідно обов’язково мати паспорт громадянина України, а у разі зміни прізвища – ще й документ, що підтверджує ці зміни.

Прийом громадян здійснюється щоденно (понеділок-п’ятниця) з 8.10 год. до 16.00 год. Обідня перерва: 12.00 год.-13.00 год.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *