Громадські слухання щодо перейменування вулиць

До уваги жителів міста Лебедина!

На виконання Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки» (№ 317 від 09.04.2015 р.), відповідно до протокольного рішення засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Лебединської міської ради (протокол №4 від 17.07.2015 року) міськвиконком ініціює громадські слухання щодо перейменування, вулиць, провулків, площ в місті Лебедині.

Мешканці міста запрошуються долучитися до громадського обговорення та запропонувати свій варіант назви відповідної вулиці. Не будьте байдужими.

Місце проведення Слухань: зал засідань міськвиконкому (вул. Пушкіна, 2). Дата і час проведення Слухань: 14 серпня 2015 року о 15.00.

Коло запрошених для участі: посадові особи органів місцевого самоврядування, депутати міської ради, керівники органів самоорганізації населення, представники міських осередків політичних партій та громадських організацій, керівники підприємств, установ та організацій, зацікавлені члени територіальної громади м. Лебедина.

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою  із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, у строк до 13 серпня 2015 року включно. Анонімні пропозиції (зауваження) не розглядаються. Пропозиції (зауваження) слід надсилати на електронну адресу Лебединської міської ради lebedinrada@ukr.net) або у письмовій формі на адресу: м. Лебедин, вул. Пушкіна, 2.

Міськвиконком

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *