Нині стелиться всім їм дорога із дитинства в доросле життя

Перегортаючи календар, день за днем, школярі з хвилюванням чекають цього дня. Закінчення навчання у школі, випускний вечір – свято, яке буває лише раз у житті кожної людини. У ньому зустрічаються світлі надії і біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім та сум прощання. Адже, приходить час, коли єдина шкільна стежина для всіх випускників розходиться у різні напрямки. Вже скоро перед ними відкриються тисячі доріг, де кожен з них обере свій особистий життєвий шлях.

Свято випускного вечора в Лебедині завжди було особливим, не став винятком і 2015 рік. Цей день 133-є лебединських випускників запам’ятають надовго. Адже вперше за останні роки, через негоду довелося відмовитися від параду випускників та урочистої церемонії на стадіоні. Святкувати довелося провести на міській площі.

Але попри все, юнаки й дівчата, які закінчили школу, були щасливими, їх переповнювали емоції. На площі, де вони святкували свій випускний, панували радість і святковий настрій. Усі промови від почесних гостей, вчителів і батьків зводилися до побажань молодим людям щасливої долі та успіхів у майбутньому.

Розділив радість свята із випускниками і міський голова Анатолій Троян. Вітаючи їх із закінченням школи, він побажав їм віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості та сміливості у досягненні своєї мети. Також міський голова вручив кращим випускникам золоті та срібні медалі.

За традицією, прощалися випускники зі школою у ритмі останнього шкільного вальсу та під музику святкового концерту, який подарував випускникам та їх батькам море позитивних емоцій.

Випускний завершився зустріччю світанку нового дня, з якого починається те майбутнє, про яке випускники мріяли колись за шкільними партами. Майбутнє, яке буде залежати від кожного з них, майбутнє, яке вони тримають у своїх руках.

В 2015 році із 133 випускників, п’ятеро із них відзначені золотою медаллю та ще троє – срібною.

1363

1364

1366

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *