Євроклуб “MAYFLOWER” Лебединської ЗОШ №1 святкував День Європи в м.Суми

16 травня у сквері Тараса Шевченка в м.Суми  відбулися урочистості з нагоди Дня Європи.

Активісти шкільного євроклубу MAYFLOWERЛебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.№1 разом із координатором – вчителем англійської мови Логвиненко Н.М. стали учасниками свята, на якому учні шкіл міста презентували культуру та традиції європейських країн у оригінальний спосіб: прикрашаючи дерева скверу в кольори державних прапорів різних членів ЄС та оздоблюючи стовбури елементами національної культури.

В рамках акції також відбувся захід «жива бібліотека», на якому люди різних професій, з різними хобі та історіями життя ділилися досвідом із усіма бажаючими. Лебединці «читали» «книги» «Від серця до серця» та «Людина зони АТО». Євроклубівці  подарували  на згадку про  зустріч магніти із зображенням цікавих місць Лебедина та  обереги координаторам і учасникам  євроклубу “Step To Europe” Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.№4, на запрошення яких лебединці і прибули на урочистості.

Діти  відвідали обласний краєзнавчий музей, фотовиставку в Муніципальній галереї, переглянули виступи музикантів, виконавців європейської музики, які співали пісні болгарською, французькою, італійською, німецькою, англійською мовами. Приємні враження залишили  фестиваль європейської кухні,  виставка мистецтва,   спілкування з іноземцями-волонтерами Центру Європейських ініціатив та іншими учасниками Дня Європи  у м. Суми.

1202

[layerslider id=”67″]

Лебединська ЗОШ №1

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *