Підприємці Лебедина привітали ветеранів зі святом Перемоги

Започаткована минулого року міською радою акція «Привітання ветерана підприємцем» в  цьому ювілейному році була активно підтримана  більшістю господарюючих суб’єктів міста Лебедина.

Приємно було чути слова вдячності від самих підприємців, які після спілкування з ветеранами війни отримали насолоду і певний спокій. Підприємці, несподівано для самих себе, раптом отримали при зустрічах з цими старенькими нашими ветеранами заряд енергії і той присмак бажання до життя і його змісту.

В акції прийняли участь більше 60 підприємців нашого міста. Багато підприємців відвідали ветеранів разом із своїми дітьми, для яких ці зустрічі стануть яскравими спогадами про легенди тієї страшної світової війни.

«Добрі справи для тих, хто потребує допомоги, не залишаються поза увагою», – відзначив міський голова Анатолій Троян. Дякуючи підприємцям за добру справу він наголосив, що в усі роки громаду нашого міста єднає пам’ять про священну Перемогу і про тих, хто її виборював у роки війни, і непорушний обов’язок нинішнього покоління – повсякчас пам’ятати про ветеранів, які подарували нам свободу і віру в краще майбутнє.

Відділ торгівлі, побутового обслуговування та захисту прав споживачів

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *