Вдалий виступ лебединських спортсменів

Цими днями  у спортивному комплексі Медичного інституту СумДУ пройшов відкритий турнір з японського шотокан карате SUMY REGIONAL KARATE OPEN, який зібрав під своїм прапором 125 юних каратистів з Сум, Ямпіля, Лебедина, Білопілля, Харкова та Києва. Слід відзначити, що даний турнір зібрав кращих спортсменів клубів: як початківців, для яких даний турнір був символічним «першим кроком», так і досвідчених спортсменів, для яких цей турнір набув статусу традиційного.

Протягом 8 годин в запеклій конкурентній боротьбі на татамі змагались спортсмени у 8 вікових категоріях, а рівень емоційної підтримки був гідний турніру Всеукраїнського рівня, оскільки команди заявили на турнір своїх кращих спортсменів.

В загальному заліку перемогла команда Будо Спорт під керівництвом Сахнюка Віталія Сергійовича, друге місце посіли Харьківчани з клубу «Бушидо», а бронзу здобув клуб «Будокан». Дедалі приємніше, що різноманітність медалей в скриньку команди Будо Спорт принесли юні каратисти Лебедина: Дмитро Романенко, Єгор Влєзьков, Артур Сивоконь, Олексій Євдокименко, Павло Мякотін, Антон Вільбой, Деніс Крижановський, Настя Меша, Богдан Хоменко. В загальному заліку в кожній категорії (найкращий результат в двох номінаціях) не було рівних Олександрі Фісіченко, Назару Меші, Кірілу Колесніченку,  Дмитру Курасу. А в номінації «За волю до перемоги» перемогла Влада Безкоровайна, для якої цей турнір був дебютним!

Тож, вітаємо переможців та призерів, та пишаємось нашими юними талановитими спортсменами!

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *