Об’єднання «Надвечір’я» збирає друзів

В святкові травневі дні, в переддень величного свята нашої рідної землі  – 70-тої річниці Перемоги над нацизмом, в приміщенні МЦКД (м-н «Черемушки») відбулася чергова, традиційна, тематична, святкова зустріч учасників любительського об’єднання «Надвечір’я», на яке завітали його постійні учасники – члени клубу, а також гості – солісти Міського центру культури і дозвілля, учасники народної вокальної студії «Овація».

Захід, який був організований і проведений відділом культури і туризму (начальник Ірина Саєнко) за підтримки Лебединської міської ради (міський голова Анатолій Троян), став яскравою перлиною в сузір’ї святкувань і заходів, що проводить в травневі свята міський відділ культури і туризму. Він розпочався з покладання квітів до обеліску слави загиблим воїнам – визволителям нашої рідної землі, і, згодом перемістився до малої зали МЦКД, де продовжився теплою бесідою і споминами, конструктивними діалогами  і пропозиціями, вітаннями і поздоровленнями зі святами, піснями, танцями, гумором а також запашним, польовим кулішем.

В цей пам’ятний день зі сцени МЦКД лунали патріотичні і ліричні, музичні і прозаїчні вітальні листівки від Ірини Саєнко, Валентини Закаблучної, Олени Демиденко, Валерія і Світлани Костиріних. Та вірші і пісні минулих років у виконанні учасників любительського об’єднання «Надвечір’я», яскравою музичною ноткою серед яких стала пісня на німецькій мові, присвячена Дню Перемоги, яку виконав учасник урочистостей, присвячених 20-річчю повалення нацистського режиму у місті Берлині, постійний учасник всіх зустрічей любительського об’єднання «Надвечір’я» Анатолій Кирилович Герман.

1045

Родзинкою зустрічі стало привітання ювілярів – постійних учасників любительського об’єднання «Надвечір’я». Цього дня вся громада вітала друзів: Валентину Анатоліївну Ковергу, Надію Олександрівну Коцаренко і Марію Іванівну Степаненко.

Кілька годин, що продовжувався захід, для всіх його учасників промайнули зовсім непомітно, залишивши по собі лише найкращі спогади і відчуття від зустрічі з друзями, мистецтвом, музикою!

1046

1048

Відділ культури та туризму

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *