Ми за мир

Україна сьогодні переживає дуже важкі часи, відстоюючи свою свободу, територіальну цілісність та право жити в мирі на власній землі. Тож, тема миру на даний час залишається чи не найактуальнішою.

В бібліотеках міста проводяться патріотичні заходи, спрямовані на досягнення миру і єдності в нашій державі, а також, щодо вшанування тих, хто мужньо захищає України: книжкові виставки, години мужності, уроки пам’яті, диспути, уроки доброти та толерантності та ін.

Нещодавно в  бібліотеці №1 організовано виставку дитячих малюнків «Ми за мир», участь в якій взяли роботи учнів всіх шкіл міста. Школярі малювали на тему «Ми за мир, за єдину Україну!», показавши не тільки свою любов до рідної країни, а й свій протест проти війни.

Також учасники студії естетичного виховання «Джерельце», що працює при бібліотеці №1, разом зі своїми рідними взяли участь в мирній акції і зробили  аплікації на тему миру в Україні. Діти вірять, що тепло їх сердець розтопить кригу непорозумінь і ворожнечі, а добро і посмішка врятують мир в Україні.

Працівниками бібліотеки №2 було оформлено тематичну виставку «Моя країна – Україна» та проведено з учнями молодших класів годину патріотичного виховання «Слава Україні! Героям слава!», присвячену нашим землякам-учасникам АТО. Діти  з великою цікавістю та щемом в серці слухали розповідь бібліотекарів. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих земляків.

В бібліотеці №3 було оформлено книжкову виставку «Герої не вмирають!» та зроблено бібліографічний огляд літератури для юних користувачів закладу.

 0886

0888

0889

Інформація бібліотечних закладів

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *