Інформація про підсумки роботи зі зверненнями громадян у виконавчому комітеті Лебединської міської ради за І квартал 2015 рік

Упродовж І кварталу 2015 року до виконавчого комітету надійшло 186 звернень, в яких порушено 190 питання. Письмових звернень надійшло 55. З Державної установи «Сумський обласний контактний центр» надійшло 21 звернення, колективних звернень одержано – 6. На контролі перебувало 186 звернень, з них вирішено позитивно 138. Аргументовані роз’яснення надано на питання порушені у 37 зверненнях.

Найбільше звернень надійшло з питань житлово-комунального господарства, а саме: ремонт будинків, очищення та ремонту колодязів, благоустрій вулиць. Кількість таких звернень складає 57 звернень.

Кількість звернень соціального захисту малозахищених верств населення за І квартал 2015 року становить 43, переважно з питань надання матеріальної допомоги, надання роз’яснень щодо отримання соціальних виплат, субсидій тощо. (Матеріальна  допомога  надана    на  суму  3 700 грн.)

За звітний період розглянуто 3 звернення, що надійшли з органів влади вищого рівня (обласної державної адміністрації, обласної ради, центральних органів державної влади, інших державних установ). Із 4 порушених питань 2 вирішено позитивно та на 1 надано аргументоване роз’яснення.

На довгостроковому контролі знаходиться 4 звернення, виконання робіт яких перенесено в зв’язку з великим об’ємом робіт та недостатнім фінансуванням.

На особистих прийомах міським головою прийнято 35 громадян. Проведено 4 особистих прийоми в міській раді, на яких побувало – 21 громадян з 21 питання та 5 виїзних прийомів, на яких звернулося 14 жителів міста з 14 питань. Ряд питань вирішено позитивно, на інші надані коректні обґрунтовані роз’яснення .

Розгляд листів інвалідів ВВв, жінок, яким присвоєно звання «Мати-героїня», а також особистий прийом громадян пільгових категорій здійснюється особисто міським головою. Відповідно до вимог Указу Президента України ведеться окремий облік звернень цих громадян.

Згідно з регламентом роботи виконавчого комітету міської ради двічі на рік та щомісяця на апаратній нараді при міському голові розглядалися питання стану роботи виконавчого комітету Лебединської міської ради з розгляду звернень громадян. За результатами розгляду приймалися відповідні рішення.

Керуючий справами
виконавчого комітету  Кірєєва О.В.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *