Сумська ОДПІ на варті наповнення бюджету

Не дивлячись на складну ситуацію в країні, Сумська ОДПІ забезпечує стабільність надходжень до бюджетів усіх рівнів. А це означає безперебійну роботу лікарень, навчальних закладів, своєчасну виплату пенсій, стипендій, заробітних плат для працівників бюджетних організацій, соціальне благополуччя громадян.

За січень – лютий 2015 року платниками Сумської ОДПІ до державного бюджету перераховано 28,8 млн. грн.. У цілому виконання державного бюджету у порівнянні з відповідним періодом минулого року складає 100,8%. Левова частка – це плата за користування надрами з видобування нафти – 39,3 млн. грн.. Крім того, державна скарбничка збагатилася від збору за спеціальне використання лісових ресурсів на 1 млн. грн., податку на прибуток підприємств – 1,8 млн. грн., ПДВ – 5,7 млн. грн. та ін.

Військового збору за два місяці 2015 року надійшло – 1,9 млн. грн., а з моменту запровадження цього податку – 6,8 млн. грн. (Сумське відділення – 2,2 млн. грн., Білопільське відділення – 1,6 млн. грн., Краснопільське відділення – 1 млн. грн., Лебединське відділення – 1,9 млн. грн.).

Що стосується місцевих бюджетів Сумського, Білопільського, Лебединського та Краснопільського районів, то до них за січень – лютий надійшло 37,5 млн. грн.. У тому числі плати за землю – 10,7 млн. грн., єдиного податку –  3,7 млн. грн., фiксованого сiльськогосподарського податку – 1,6 млн. грн..

«З упевненістю можемо сказати, що ми зберегли позитивну тенденцію надходжень в порівнянні з минулим роком. Такого результату Сумська ОДПІ змогла досягти завдяки дієвому контролю за сплатою податків, а також завдячуючи поінформованості та сумлінності платників», – говорить начальник Сумської ОДПІ Олексій Полив`яний.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *