Підсумки 2014 року у звіті міського голови

У п’ятницю, 27 лютого, відбулося пленарне засідання 60-ої сесії Лебединської міської  ради. До порядку денного сесії було включено 20 питань, головне з яких — звіт міського голови Анатолія Трояна про діяльність виконавчого комітету міської ради за 2014 рік. Саме з цього питання депутати й розпочали свою роботу.

На початку свого звіту міський голова відзначив, що головною метою роботи у 2014 році було, є і залишається рух вперед, ставлячи в центр уваги інтереси людей. Він також подякував усім депутатам, керівникам промислових підприємств, працівників бюджетної сфери та громадськості за підтримку і розуміння проблем, з яким стикається місто, та реальну допомогу у їх вирішенні.

У своєму звіті міський голова дав оцінку результатам у кожній із сфер соціально-економічного життя міста, звернувши особливу увагу на проблеми та шляхи їх вирішення. Анатолій Троян зазначив, що робота продовжуватиметься і надалі, адже вона чітко співпадає з пріоритетними завданнями стратегії розвитку нашого міста на перспективу.

Звіт міського голови був оприлюднений на офіційному сайті міської ради, і з ним міг ознайомитися не лише кожен депутат, а й кожен житель нашого міста. Депутатам була запропонована фотопрезентація, яка містила всю основну інформацію про роботу міськвиконкому за 2014 рік. Заслухавши Анатолія Трояна та його відповіді на запитання, депутати одноголосно взяли звіт міського голови до відома.

Також під час сесії міський голова за дорученням заступника керівника штабу Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей вручив відзнаки за активну співпрацю, належну громадянську позицію, самовідданість та вагомий внесок у справу матеріальної та морально-психологічної підтримки особового складу Збройних Сил України волонтерам м. Лебедина: Володимиру Шудрику, Віталію Лук’яненку, Анатолію Корнієнку, Олександру Коростілю, Віктору Єфросініну, Валерію Чалому, Євгену Жданову, Віталію Шапошникову, Олександру Бакликову та Олександру Яковенко.

0609
0610

[layerslider id=”42″]

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *