Спортивні перемоги лебединців

21 лютого гучно пройшла ІІІ першість Сумської області з карате JSKA. Цей турнір відкрив свою нову сторіночку своєї історії, нових спортсменів, нові команди.

Саме цей турнір посилив боротьбу в категоріях, в яких поєдинки були напруженими від перших кіл до фіналів, тим самим демонструючи високий рівень підготовки спортсменів. Змагання проходили в окремих вікових категоріях, та у різних розділах програми: ката – технічні комплекси, та куміте – вільний двобій. 

Слід зацважити,  що на цьому турнірі яскраво дебютували наймолодші каратисти команди Лебедина, для яких цей турнір був першим кроком на спортивному просторі – Вадім Калюжний та Дмитро Романенко, Артур Сивоконь, які вибороли “золото” та “срібло” в своїй віковій категорії.

Гостями турніру були представники Сум, Лебедина, Охтирки, Білопілля, Сумського району. За підсумком турніру, перемогу в загальнокомандному заліку здобула команда “Будо Спорт”. Лебединські спортсмени вибороли 22 медалі, в тому числі 11 золотих, та здобули абсолютну перемогу в командних видах змагань.  Окремим спеціальним призом  було нагороджено лебединця Іллю Шульгу, котрий виборов абсолютну перемогу в обох розділах змагань своєї категорії, а 2-й окремий приз від дорадчого голосу промоутерської компанії К1 за найкращий результат, виборола Олександра Фісіченко.

З радюстю вітаємо Лебединських переможців та призерів першості. Це Шульга Ілля, Меша Назар, Мякотін Павло, Карпенко Ярослав, Фісіченко Олександра, Мельник Захарій, Меша Анастасія, Борисенко Анастасія, Колесніченко Кіріл, Горяйстов Едуард, Машин Олександр, Кривокоритов Павло, Євдокименко Олексій, Павлюк Валерій, Тая-Ткаченко Давід, Приходько Станіслав, Курас Дмитро! Нагадаємо, що даний турнір був відбірковим для формування збірної команди Сумської області з карате JSKA для участі в Чемпіонаті України, який буде проходити в квітні 2015 року. Тож, вітаємо наших таллантлівих спортсменів і бажаємо подальших успіхів та спортивні перемог!

Віталій Сахнюк

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *