Волонтери з Лебедина передали бійцям на схід тепловізор

Більше місяця тривав в м. Лебедині збір коштів на тепловізор для бійців однієї із військових частин в зоні АТО. Кошти збирав житель нашого міста – Сергій Курило.

Тепловізори на сьогодні є вкрай необхідними для проведення вдалих військових операцій у нічний час та збереження життя наших бійців. І коштує він чимало – більше 60 тис. грн. Але завдяки допомозі патріотично налаштованих лебединців вдалося зібрати необхідні кошти.

Новенький тепловізор Сергій Курило доставив на передову 21 лютого 2015 року. За його словами, річ потрапила саме туди, куди потрібно.

0590
0589

Разом із тепловізором Сергій Курило привіз бійцям й гуманітарний вантаж (продовольство, теплі речі, тощо), що вдалося зібрати в м. Лебедині.

Військовослужбовці ЗСУ дякують усім, завдяки кому тепловізор було куплено та передано. А це працівники санаторію «Токарі» (директор Володимир Короткий), колектив Лебединської ЦРЛ та ФАПів, навчальні заклади СШ №7, ВПУ лісового господарства, школа-інтернат, дитячі установи «Ромашка» та «Чайка», ТОВ «Лебединські ковбаси» (директор Олександр Андрєєв), ТОВ «Крук» (директор Валерій Чалий), філія «Дорбутсервіс» (керівник Леонід Щегорцов), ДП «Лебединський Агролісгосп» (керівник Валентина Сердюк), працівники «Лебединської швейної фабрики» (керівник Віктор Парафейник) та багато інших. Окрема подяка й численним лебединцям, що переказали кошти на спеціальні благодійні рахунки, при цьому не вказавши свої імена.

0591
0593

[layerslider id=”41″]


Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *