Зустріч з музикою: фортепіанний концерт

21 лютого в Лебединській школі мистецтв відбувся відкритий академічний концерт класу викладача фортепіанного відділу Наталії Волкової. Кожного року напередодні весни в залі школи Наталія Едуардівна збирає всіх своїх учнів, щоб подарувати глядачам частинку своєї душі через звуки, що линуть з під пальців її талановитих вихованців.

Як завжди повна зала глядачів, букети квітів та вітання численних випускників створювали піднесену атмосферу свята, свята музики та добра, свята творчості та натхнення.

У виконанні як ще зовсім маленьких музикантів, так і вже більш дорослих, що встигли вже стати лауреатами всеукраїнських та міжнародних конкурсів, прозвучали найкращі зразки світової та української фортепіанної музики. Це твори Гайдна, Бетховена, Моцарта, Чайковського, Ревуцького, Нижанківського, та багато-багато інших.

На одному диханні промайнув цей святковий концерт, подарувавши глядачам віру в світле майбутнє, адже з такими талановитими дітьми та викладачами, що розкривають їхні душі, закладаючи назавжди в них любов до вічного мистецтва та до своєї батьківщини можна не боятися за свою країну.

0579
0581


Лебединська школа мистецтв ім. Б.Гмирі

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *