Для вас – із вдячністю

У Лебединському художньому музеї ім. Б.К. Руднєва відбувся благодійний концерт на честь воїнів – учасників АТО під назвою «Для Вас – із вдячністю». Ініціатором та організатором цього заходу була Олена Листопад (Червяк) – керівник  вокального ансамблю «Феєрія» та солістка міського відділу культури.

Небайдужі мешканці нашого міста та учасники бойових дій в зоні АТО були присутні  на музичному заході. Вечір розпочався хвилиною мовчання за всіма загиблими захисниками Вітчизни.

Гості  із захопленням  слухали  душевні пісні та улюблені мелодії: «Рідна мати моя, ти ночей не доспала», «Чорнобривці» та багато інших  у виконанні дуету Олени Листопад (вокал) та Миколи Холодяя (вокал, гітарист). Ніжні та чуттєві звуки фортепіано, які линули по залах музею подарував  Олексій Забуга.

Глядачі відкрили для себе чудового виконавця власних пісень – барда Павла Баля, який під  акомпанемент гітари доніс до людей своє світобачення та власний погляд на сьогодення.

0539
0541
0542

На завершення концерту прозвучала пісня «Повертайся живим». Гості подякували артистам за прекрасний вечір, а директор  компанії «Оріфлейм» Наталія Горова подарувала пакети з подарунками.

Лебединський художній музей ім. Б.К. Руднєва

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *