Про скликання чергової 59-ї сесії Лебединської міської ради

0253
До відома депутатів міської ради!

Відповідно до розпорядження міського голови від 14.01.2015 року № 6-ОД, 30 січня 2015  року о 10:00 в депутатській кімнаті Лебединської міської ради скликається чергова  п’ятдесят дев’ята сесія Лебединської міської ради шостого скликання. На розгляд сесії виносяться питання:

  1. Про звіт міського голови щодо здійснення державної регуляторної політики виконавчим комітетом та Лебединською міською радою за 2014 р.
  2. Про виконання рішення сорок четвертої сесії міської ради шостого скликання від 24.01.2014 року «Про затвердження Програми економічного та соціального розвитку м. Лебедина на 2014 рік».
  3. Земельні питання.
  4. Інші питання.

На сесію запрошуються: депутати обласної ради, закріплені за м.Лебедином, керівники підприємств та організацій, підпорядкованих Лебединській міській раді, начальники управлінь, відділів, голова Лебединського районного суду, прокурор Лебединського району, начальник Лебединського МВ УМВС України в Сумській області, начальник ДПРЧ-18 УДСНС України в Сумській області, заступник начальника Сумської МДПІ, начальник Лебединського міськрайонного управління Держсанепідслужби у Сумській області, представники засобів масової інформації.


Міська рада

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *