В місті посилюється боротьба із злочинністю

Питання боротьби із злочинністю та охорони громадського порядку в місті обговорювалися 19 січня на апаратній нараді у міського голови Анатолія Трояна.

З цього питання інформував присутніх – Віталій Лєбєдєв – начальник штабу Лебединського МВ УМВС України в Сумській області. Він зазначив, що правоохоронними органами Лебедина, завдяки вжитим заходам, досягнуто відповідних результатів у роботі по боротьбі зі злочинністю. Він також наголосив, що головний елемент цієї роботи – єдність цілей органів правопорядку та міської влади по утвердженні законності, усуненню причин та умов, що сприяють негативним проявам злочинності.

Загалом, за 2014 рік на території м. Лебедина зареєстровано 476 повідомлень про кримінальні правопорушення. За рівнем тяжкості: 2 злочини є особливо тяжкими, 95 тяжких злочинів, 116 – злочинів середньої тяжкості та 84 – нетяжкі злочини. Всього в місті здійснено 150 крадіжок, 18 шахрайств, 9 грабежів, 1 розбій, завдання важких (1), середньої тяжкості (1) та легких (23) тілесних ушкоджень, 7 хуліганств, тощо.

Виявлено 12 злочинів пов’язаних з незаконним збутом наркотичних засобів, 2 – незаконне збе6рігання боєприпасів, 9 фактів викрадення автотранспорту, 4 ДТП.

Розглянувши ситуацію щодо боротьби із злочинністю, учасники апаратної наради погодилися, що правоохоронним органам необхідно значно підвищити ефективність роботи, своєчасно виявляти, якісно документувати та активізувати роботу щодо профілактики злочинної діяльності, особливо серед молоді міста.

За результатами обговорення питання міський голова Анатолій Троян відзначив, що тільки спільними зусиллями влади, правоохоронців та жителів міста можна досягти бажаних результатів, провести певну організаційну та практичну роботу з метою протидії злочинності й забезпечити належний громадський порядок в м. Лебедині.


Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *