Конкурс проектів інститутів громадянського суспільства

В рамках реалізації обласної програми «Молодь Сумщини» управління молоді та спорту Сумської ОДА проводитиме традиційний конкурсу проектів інститутів громадянського суспільства, фінансування яких здійснюватиметься за рахунок коштів обласного бюджету.

Ураховуючи вищевикладене, а також з метою забезпечення якісного рівня проведення зазначеного конкурсу та ефективного використання бюджетних коштів, оголошується набір учасників  2-денного тренінгу на тему «Написання проектів. Проектний менеджмент», що проходитиме в період з 27січня  по 01 лютого 2015 року в м.Суми (база відпочинку «Динамо»).

До участі запрошуються представники громадських організацій, органів студентського самоврядування та молоді активісти, діяльність пов’язана з реалізацією молодіжної політик в області.

Тренінг включатиме такі модулі:

  • Молодіжна політика
  • Проектний менеджмент. Написання проекту і реалізація його за бюджетні кошти.
  • Партнерство між органами влади, приватним та неприбутковим секторами.

Щоб стати учасником тренінгу Вам необхідно заповнити електронну анкету та відіслати її на адресу sumy_molod_oda@ukr.net з позначкою у темі листа «На участь у тренінгу»


Кінцевий  термін подачі заявок
до 15:00 год. 21 січня 2015 року

Про результати відбору та деталі проведення тренінгу учасники будуть повідомленні 23 січня 2015 року в індивідуальному порядку.

Витрати пов’язані з харчуванням та проживанням учасників тренінгу за рахунок організаторів.

За більш детальною інформацією можна  звернутися за телефоном: (0542) 61-09-16. Відповідальна особа – Половян Інна Олександрівна.

Захід реалізується за фінансової та організаційної підтримки управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *