Із Лебедина в зону АТО відправили черговий гуманітарний вантаж

13 січня пізно ввечері лебединські волонтери в черговий раз відправились в зону бойових дій, щоб доставити нашим захисникам ще один гуманітарний вантаж.

Цього разу вдалось зібрати кілька сот кілограмів продуктів. Це і хліб, масло, консерви, риба, макарони, крупи, мед, картопля, морква та інші овочі. Також аби допомогти військовим на передовій у зимню пору зігрітися було відправлено 20 складометрів вже розпиляних дров.

Зібрати таку кількість допомоги змогли волонтери  нашого міста: ветеринарний лікар Віктор Єфросінін, приватний підприємець Олександр Коростіль, директор ДП «Лебединський лісгосп» Іван Гурін, начальник «Агролісу» Валентина Сердюк, директор ТОВ «Лебединський нафтомаслозавод» Євген Жданов, директор ВАТ «Лебединський хлібзавод» Олександр Марченко, директор ТОВ «Надь» Андрій Кириченко, директор ТОВ «Лебединська РМС» Віталій Шапошніков, директор ТОВ «АПК Лебедин» Валерій Лихіцький, директор ТОВ «Крук» Валерій Чалий та підприємці Віталій Лук’яненко, Сергій Сіробаба, Володимир Шудрик, Ігор Будник, Микола Безуглий та Анатолій Корнієнко.

14 січня водій Олександр Яковенко доправив гуманітарний вантаж до міста Слов’янська Донецької області. А звідти він буде переданий військовим на передову. Слід сказати, що це вже друга поїздка в місця конфлікту на Сході України лише за останній місяць. І як відзначають організатори, вже плануються і наступні.

Подякував волонтерам та всім небайдужим лебединцям за підтримку української армії міський голова Анатолій Троян. «Кожен такий вантаж, кожна краплина цієї допомоги засвідчує єдність громади нашого міста з усім українським народом», підкреслив очільник міста. Він також пообіцяв і надалі допомагати волонтерам.


Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *