Підсумки роботи архівного відділу

Питання збереження матеріалів Національного архівного фонду та утримання в належному стані матеріально-технічної бази міського архіву розглядалися 12 січня на першій у 2015 році апаратній нараді при міському голові.

Як повідомила начальник архіву Наталія Самошина, станом на 1 січня 2015 року в архіві зберігається 14 фондів, що налічують 5289 одиниць зберігання. Упродовж 2014 року прийнято в архівний відділ – 145 одиниць зберігання.

Наталія Самошина  наголосила  на тому, що одним з важливих напрямків роботи відділу є прийом громадян і виконання запитів. Так, за 2014 рік до архіву надійшло 690 запитів громадян. Переважна більшість із них стосувалися інформації про підтвердження трудового стажу, приватизації земельних ділянок та об’єктів нерухомого майна.

Архівний відділ також здійснює внутрішню роботу: підшивка документів, опис управлінської документації, удосконалення та переробка описів, каталогізація документів, приймання їх на державне зберігання, проведення перевірок установ та організацій.

Для покращення умов збереження документів архівного фонду, в 2014 році в м. Лебедині було облаштоване нове архівосховище, що знаходиться на базі міського Центру позашкільної освіти за адресою: вул. Будильська, 8. Сам же архівний відділ знаходиться за адресою: вул. Леніна, 26 «а».

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *