Лебединці зустріли 2015 рік біля новорічної ялинки

Ось і настав такий довгоочікуваний Новий рік – свято, що є символом віри і надії у краще майбутнє! В святкову ніч сотні лебединців вийшли на вулиці, щоб поздоровити один одного, насолодитися красою святково вбраного міста і концертною програмою та відзначити перехід у новий рік разом, в колі друзів, знайомих і просто хороших людей.

Біля головної ялинки міста, на центральній площі городян зі святом вітав міський голова Анатолій Троян. 2014-й рік дійсно був багатий на події, зазначив мер. Були радощі, були й розчарування. Але в новий, 2015-й рік, всі ми входимо з єдиною вірою в те, що всі мрії неодмінно збудуться, а задуми та поставлені цілі вдасться реалізувати! Міський голова побажав лебединцям сімейного тепла і достатку, мирного неба, злагоди і любові!

За традицією в новорічний вечір були підведені підсумки міського конкурсу «Людина року 2014». Переможців в 11-ти номінаціях привітав міський голова Анатолій Троян та вручив їм дипломи лауреатів.

Разом з міським головою та представниками районної влади привітали лебединців й артисти міського відділу культури. Завдяки їх музичним подарункам на площі весь вечір панував святковий новорічний настрій. Зі сцени лунали пісні, привітання від Діда Мороза та Снігуроньки. Молодь відпочивала під запальні танцювальні ритми. Для всіх охочих проводилися різноманітні розважальні конкурси.

І хоча цього року городяни так і не побачили новорічний салют, ніхто на площі не був розчарованим. Замість салюту в небо були випущені десятки небесних ліхтарів.

[layerslider id=”24″]

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *