Новорічне вітання міського голови Анатолія Трояна


Дорогі лебединці!

З почуттям великої радості сердечно вітаю вас з Новим 2015 роком, святом, що добром, надією і родинним теплом зігріває наші серця.

Кожен Новий рік ми зустрічаємо з надією на краще, з почуттям віри у чудо новорічної ночі. Але створювати чудеса ми, лебединці, вміємо і своїми руками: добре вчити та лікувати, піклуватися про дітей та людей похилого віку, реконструювати та будувати, втілювати у життя різноманітні проекти, розвивати освіту та культуру.

Сьогодні, в останній день 2014 року хочу звернутися зі словами вдячності до кожного, хто сумлінною працею звеличує наше місто, примножує його матеріальні і духовні багатства, піклується про добробут людей.

Вірю, що новий рік стане для усіх нас роком добрих змін, втіленням найкращих надій та сподівань. Не маю сумнівів, що, як завжди, разом, ми багато зробимо заради нашого міста та його мешканців, що здійсняться наші найсміливіші задуми та втіляться добрі надії. А любов до Лебедина та прагнення зробити його кращим, стануть нашою головною метою у 2015 році.

Щиро вітаю усіх Вас із чудовими зимовими святами і зичу вам, дорогі лебединці, нових успіхів та звершень, щастя та добробуту, здоров’я та сімейного благополуччя! Хай новий рік разом із прекрасним настроєм принесе до наших осель мир та достаток, добро та радість. Нехай здійснюються всі наші надії та заповітні бажання. Хай береже Вас Господь Бог.


З Новим 2015 роком та Різдвом Христовим!

Зі щирою повагою, міський голова Анатолій ТРОЯН

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *