Новорічна казка в місті Лебедині

Передноворічний настрій вже давно панує на вулицях нашого міста. Особливо його прибавилося після святкового передноворічного ярмарку, який відбувся  20 грудня ц.р. на центральній міській площі завдяки нашому Почесному громадянину Владиславу Бухарєву.

Ще з самого ранку на площі зібралися кілька сотень городян, щоб поспостерігати за початком новорічно-різдвяних свят. Цілий день гостей зі сцени розважали місцеві та запрошені колективи. Зокрема, брати Гагаріни, переможець шоу «Голос країни» – Іван Ганзера та український рок-гурт, учасник шоу «Україна має талант» – «Село і люди».

На площі одночасно відбувалося кілька різноманітних подій: зустрічі для дітей зі Святим Миколаєм, конкурси, атракціони для дітей та дорослих, спортивні змагання. Родзинкою свята став ярмарок – у казкових дерев’яних будиночках та палатках, що розмістилися навкруг ялинки, можна було придбати сувенірну продукцію, а також скуштувати різноманітні чаї, шашлики, випічку місцевого виробництва, а також багато іншого.

Вітали лебединців зі святом й почесні гості. Зокрема, секретар міської ради Людмила Химич щиро привітала маленьких лебединців, їхніх батьків і усіх тих, хто вірить у справжнє диво, із Днем святого Миколая, що наповнює серця надією, любов’ю, радістю, надихає на добрі справи.  «Для дітей цей день сповнений очікуванням справжнього дива, здійсненням найзаповітніших мрій. Бажаю, щоб він приніс у кожну оселю мир, любов, радість, щастя і тепло. Бажаю щедрості і благословення від святого Миколая, його опіки та прихильності», – сказала Людмила Химич. Вона також вручила відзнаки дітям за кращий малюнок для Святого Миколая.

Кульмінацією святкування стало відкриття головної новорічної ялинки міста. Рівно о 16:00 під оплески лебединців, на новорічній красуні засяяли сотні різнокольорових лампочок.

Ярмарок завершився, але свято продовжується. Тож, нехай радіють діти, нехай щасливими будуть лебединці, нехай молодіє наше рідне місто і розквітає українська земля!

[layerslider id=”19″]

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *