У День Святого Миколая здійснюються дитячі мрії

Святом Святого Миколая розпочато в Лебедині низку новорічних та різдвяних свят. На цей день чекають мільйони дітей в усьому світі, адже, окрім подарунків, він приносить у кожну оселю радість, надію та любов. З його приходом кожна людина сподівається на своєрідне диво та здійснення заповітної мрії.

А ще в цей день діти звикли отримувати подарунки, і ця добра традиція – приносити малюкам радість, – все більше входить у наше життя, відзначила в.о. міського голови Людмила Химич.

У день Святого Миколая жодна дитина не має залишитися без турботи, уваги й подарунків. А особливо діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування, діти, що виховуються в сім’ях опікунів і піклувальників, прийомних сім’ях та дитячому будинку сімейного типу, яких в Лебедині аж 34 дитини.

19 грудня ц.р. всі вони зібралися на дитяче свято в затишній актовій залі Лебединської ЗОШ №5, де їх вітав Святий Миколай, в.о. міського голови Людмила Химич, а також їхні однолітки. Під час свята діти не тільки подивилися театралізовану виставу, а й самі стали учасниками багатьох конкурсів. Вони залюбки співали, читали вірші, розповідали легенди.

Вітаючи дітей зі святом Святого Миколая, Людмила Химич побажала їм здоров’я, вдачі та щасливої долі, а людям, які працюють з дітьми, щоб це свято і далі надихало їх на добрі справи. Вона також вручила кожній дитині особливий подарунок від Святого Миколая.

Вже після зустрічі з дітьми Людмила Химич сказала, що  дивлячись на ці щасливі обличчя дітей, які цілий рік чекали подарунка, хочеться побажати, щоб громада і на далі підтримувала традиції та дарувала радість дітям.

[layerslider id=”17″]

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *