Правоохоронці Лебедина відзначили День міліції

Урочистості, присвячені Дню міліції, відбулися, 19 грудня в Лебединському будинку культури. Привітати  охоронців порядку прийшли представники міської і районної влади, а також інші почесні гості.

Очільник лебединської міліції Володимир Харченко висловив сподівання, що 23-тя річниця міліції буде першою і останньою в умовах проведення АТО. Мудро зауважив, що час усе розставив по місцях і показав, що майбутнє держави неможливо без міліції. Ветеранам, пенсіонерам і колегам бажав здоров’я і миру.

Щиру повагу до нелегкої праці стражів закону і порядку разом із побажаннями міцного здоров’я, сімейного затишку  і спокійних чергувань передала у привітальному слові від імені міського голови Анатолія Трояна секретар міської ради Людмила Химич.

Під час урочистостей кращим співробітникам Лебединського міськвідділку міліції вручили Почесні грамоти міського голови, а також відомчі відзнаки.

Святкового настрою працівникам правоохоронних органів додав чудовий концерт, який для них підготували артисти міста Лебедина. Мелодійний спів дівчат, незабутні танцювальні постанови хореографічних колективів та інші виступи не залишили байдужим жодного присутнього.

[layerslider id=”18″]

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *