В Лебедині встановили новорічну ялинку

З наближенням до Нового Року святковий настрій все більше поширюється серед городян. Додає його і новорічна ялинка, яку сьогодні встановили на центральній площі міста. Ялинка, висотою понад 17 м прибула до Лебедина з території Московсько-Бобрицької сільської ради.
Цього року міська влада подбала про те, щоб головна героїня новорічних свят була яскравою. Її освітять гірляндами із кількасот різнокольорових лампочок та за допомогою шнура «Дюралайт», який теж світитиметься різними кольорами. А ще головна ялинка міста убереться новими прикрасами, які були закуплені цього року: кольорові кульки, зірочки та сніжинки, тощо.

Щоб святкові новорічні прикраси були вчасно змонтовані – дбають відповідні служби міськвиконкому.

Окрім 200 нових іграшок зелену красуню прикрашатимуть вироби, які власноруч виготовлять школярі міста. У рамках новорічних заходів триває конкурс на краще виготовлення новорічної маски та ялинкової іграшки серед учнів класів образотворчого мистецтва, гуртків естетичного виховання та загальноосвітніх закладів міста. Учні, творчі роботи яких буде визнано кращими, отримають грамоти та дипломи.

Планується вже найближчими днями завершити роботи з оформлення ялинки, а з 20 грудня ялинка засяє яскравими новорічними вогнями.

Відділ з питань внутрішньої політики
Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *