В Лебедині відзначили День місцевого самоврядування

Скромно, без концертних програм відзначили День місцевого самоврядування в Лебедині. Своїх колег з професійним святом привітала в.о. міського голови Людмила Химич.

У зв`язку зі складною ситуацію в державі, бойовими діями на Cході, в місті вирішили обійтися без гучних святкувань. Та залишитися байдужими до професійного свята тих, хто працює в органах місцевого самоврядування, депутатів і лебединців, які вболівають за проблеми міста, дбають про його розквіт і зростання, не змогли, – зауважила в.о. міського голови Людмила Химич. – Адже завдяки злагодженій роботі міської ради, виконавчого комітету, їх тісному співробітництву, сьогодні вдається не лише вирішувати чимало непростих питань, а й реалізовувати багато перспективних планів та задумів. До того ж на часі децентралізація влади, що дасть можливість більш ефективно працювати на благо територіальної громади та водночас збільшить відповідальність і обов`язки представників місцевого самоврядування.
Людмила Химич ради висловила сподівання на кращі зміни в державі й передала побажання від міського голови Анатолія Трояна здоров`я, витримки, активної громадянської позиції та мирного неба над головою.

Подякувавши учасникам зібрання за співпрацю, вона вручила найкращим працівникам міськради й депутатам грамоти. За наполегливу і самовіддану працю на користь громади міста Лебедина, високий професіоналізм і відданість справі та з нагоди професійного свята Дня місцевого самоврядування нагороджені: депутат Лебединської міської ради Олексій Волошин, начальник управління праці та соціального захисту населення Олександр Лимар, начальник відділу організаційної та кадрової роботи Світлана Чумак, начальник відділу комунального майна та приватизації управління економічного розвитку та торгівлі Наталія Ковалевська, начальник відділу контролю Олена Пивоварова, спеціаліст бюджетного відділу фінансового управління Олена Голуб, спеціаліст відділу освіти Любов Влезько та провідний спеціаліст відділу Державного реєстру виборців Катерина Ільченко.

Відділ з питань внутрішньої політики
Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *