З Україною в серці

Урочистий концерт до Дня Збройних сил України сьогодні відбувся на базі Лебединського медичного училища ім. проф. М.І. Сітенка. З Днем Збройних Сил України всіх лебединців, офіцерський склад військового комісаріату, юнаків, що готуються стати на захист України та ветеранів, привітала в.о. міського голови Людмила Химич.

Щиро вітаючи військових з професійним святом, вона підкреслила, що навряд чи хто з сучасників думав, що ми будемо жити в часи, коли буде необхідно зі зброєю в руках захищати Україну. Але сьогодні ситуація склалася саме таким чином, що доводиться боротися і проливати кров за Україну. Сьогодні, у складний для української держави час, військовослужбовці Збройних Сил України демонструють найкращі якості захисників Вітчизни.

Назавжди закарбуються у пам’яті народу приклади мужності і героїзму військовослужбовців, які, ризикуючи власним життям, борються з терористами, забезпечують доставку гуманітарних вантажів, виконують інші надзвичайно важливі завдання в зоні проведення антитерористичної операції на Сході України.

Вітаючи військових з професійним святом Людмила Химич також вручила відзнаки міського голови Анатолія Трояна. За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у військово-патріотичне виховання і підняття престижу військової служби, високі досягнення в бойовій підготовці були відзначені: т.в.о. військового комісара Лебединсько-Липоводолинського ОМВК – майор Роман Перекрестов та начальник відділення офіцерів запасу і кадрів – майор Володимир Таран.

Стоячи, хвилею оплесків привітали лебединці й своїх земляків – учасників антитерористичної операції на Сході України. Серед них й захисники Донецького аеропорту.

Привітали військовослужбовців й учні міських навчальних закладів. Концерт за їх участі зібрав понад 300 глядачів, які мали змогу почути і побачити українські народні, авторські твори, сучасні пісні і хореографію у виконанні вихованців Лебединського центру позашкільної освіти.

Роман Перекрестов подякував усім присутнім, усім тим, хто хоче миру у нашій державі, бажає, щоб Україна була сильною, заможною та незалежною країною та наголосив на тому, що такі заходи у даний час є дуже актуальними. «Сьогодні увесь народ молиться за наших військових, за нашу перемогу і будь-яка підтримка дуже потрібна. Як ніколи, ми повинні бути сильні духом та продовжувати боротись за свою свободу» – сказав т.в.о. військового комісара Лебединсько-Липоводолинського ОМВК.

[layerslider id=”12″]
Відділ з питань внутрішньої політики
Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *