Для громади та в інтересах громади

Заснований ще в 2000 році День місцевого самоврядування свідчить про велику роль самоврядування у зміцненні української державності, розвитку народовладдя. І не так важливо, яку річницю ми сьогодні відзначаємо. Головне, що такий день є, бо це свято не лише депутатів і тих, хто працює в органах місцевої влади, а й усіх членів громади, які теж зацікавлені в розвитку самоврядування.

Це – свято нашого способу життя, в основі якого самоврядна громада. Це – глибоко слов′янська традиція, що бере свій початок з часів Київської Русі. Це – традиція вільних людей, що вирішують свої проблеми спільно або через виборних людей, яким довіряють і яких наділяють владними повноваженнями. Тільки така влада і є справді народною — владою не над громадою, а легітимною владою самої громади, для громади і в інтересах громади.

В нашому місті діяльність органів місцевого самоврядування завжди на виду. Вона відкрита, прозора і спрямована лише на одне — на задоволення життєвих потреб мешканців Лебедина та сіл міської ради, шляхом економічних перетворень, забезпечення соціального захисту громадян, розвитку культури та духовності.

Цього року минає вже четвертий рік повноважень Лебединської міської ради 6-го скликання, обраних громадою Лебедина для захисту своїх інтересів. За цей час багато чого вдалося зробити. Та головне, що завдяки злагодженій роботі депутатів, працівників міськвиконкому та жителів міста, сьогодні Лебедин розвивається, вирішується багато важливих для громади проблем. (на фото засідання постійної депутатської комісії з питань охорони здоров’я, молоді, освіти, культури, соціального захисту населення, голова – Валентина Верхова).

З нагоди професійного свята міський голова Анатолій Троян вітає всіх жителів міста Лебедина, хто працює на благо територіальної громади та бажає кожній лебединській родині, кожному лебединцю міцного здоров`я, достатку і благополуччя.

Відділ з питань внутрішньої політики
Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *