В Лебедині відзначили День інваліда

3 грудня з нагоди Міжнародного дня інвалідів в міському управлінні праці і соціального захисту відбулося свято для людей з обмеженими фізичними можливостями. День інвалідів хоч і не назвеш святом, але були під час заходу і пісні, і подарунки і щасливі посмішки.

Сьогодні в Лебедині проживає 1570 громадян з особливими потребами, і хоч не кожен з них зміг завітати до управління праці і соціального захисту на свято, але всі вони в повній мірі відчувають турботу і піклування соціальних працівників, які щоденно працюють над тим, щоб люди з особливими потребами відчували себе повноцінними членами суспільства та були соціально захищеними. Найтепліші слова громадянам, на долю яких випали нелегкі випробування висловила в.о. міського голови Людмила Химич. Вона також подякувала міській громадській організації інвалідів за реальний вияв милосердя, людяності та любові до людей з обмеженими можливостями та вручила їм від міського голови Анатолія Трояна – цінний подарунок.

Багато теплих слів сказали присутнім начальник управління праці Олександр Лимар та заступник директора терцентру Олександр Іванов. Щодня працюючи для таких людей, вони як ніхто знають, що інваліди – це не лише люди з особливими потребами, а й люди з особливими талантами, особливою силою та особливою вірою у те, що вони роблять.

Подякували організаторам за подароване свято для людей з особливими потребами голова міської громадської організації інвалідів Валентина Литвиненко та голова ради ветеранів Микола Савчук. Вони також висловили щиру подяку всім, хто небайдужий до проблем інвалідів, хто має щедре серце та знаходить можливість допомогти їм. А це і підприємці, перевізники, міська влада та багато небайдужих громадян.

Святкові заходи продовжилися концертною програмою міського відділу культури та святковим обідом.

[layerslider id=”8″]
Відділ з питань внутрішньої політики
Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *