Кажімо більше добрих слів

Напередодні Міжнародного дня інвалідів Лебединський художній музей ім. Б.К. Руднєва радо приймав гостей: учнів спеціалізованої школи-інтернат та членів міської громадської організації інвалідів. Всі, хто зміг за станом здоров’я – прийшли, щоб подивитися концерт, організований на їх честь.

Мистецтво жити з незгасаючою надією в душі, наперекір всім бідам бути щасливими в житті побачили в дитячій творчості того вечора гості музею.

Розпоxався творчий вечір символічно – піснею «А ми бажаєм вам добра» у виконанні ансамблю «Феєрія (керівник Олена Червяк) міської школи мистецтв. Діти ділилися своїми позитивними емоціями, створюючи невимушену, доброзичливу атмосферу довіри.

Люди з обмеженими можливостями мають необмежену силу духу, відзначили ведучі заходу: директор музею Алла Подвезько та зберігач фондів Тетяна Криницька, і тому всім нам треба брати з них приклад.

Гостям було представлено цікаву та багатогранну творчу програму у виконанні маленьких артистів, яка включала в себе і вокальні композиції, і вірші, гуморески та гру на музичних інструментах.

Глядачі оплесками зустрічали гру на скрипці Дарини Удовіченко, пісню «Дивна квітка» у жестовому виконанні Наталії Домашенко, пісню у Лізи Зелінської та гумореску Назара Сахна. З захопленням спостерігали за грою на фортепіано Миколи Калініченка.

Теплі слова підтримки людям з особливими потребами висловила заступник голови первинної профспілкової організації станції «Лебединська» Тетяна Чуйко: «Хочеться підкреслити, що інваліди – це не просто категорія людей. Це окремі життя. Окремі людські, а особливо дитячі надії на те, що все буде добре». Зі словами підтримки вона передала дітям й солодкі подарунки.

Більше години, поки тривав творчий вечір, в залі музею панувала особлива позитивна атмосфера. Адже дитяча творчість несе в собі таку життєдайну енергетику, від якої світ стає добрішим, а у всіх дорослих навколо утверджується віра в те, що разом можна подолати будь-які проблеми! лицензия интернет казино

[layerslider id=”6″]

Відділ з питань внутрішньої політики
Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *