Діти з обмеженими можливостями демонстрували свої таланти

В перший день грудня у приміщенні Лебединського будинку культури відбувся міськрайонний фестиваль творчості дітей з особливими потребами «Повір у себе».

Участь у фестивалі взяли більше 40 діток з обмеженими можливостями здоров’я: з порушеннями слуху, мови, опорно-рухового аппарата та розумового розвитку. Усі вони – учні Лебединської спеціальної школи-інтернат для глухих дітей, Штепівської школи-інтернат для дітей з розумовими вадами та Лебединського міськрайонного товариства «Мрія». Традиційно, фестиваль був присвячений Дню інваліда.

Ще до початку фестивалю студенти-волонтери медичного училища організували для дітей ігри та розваги у фойє будинку культури. Тут усі бажаючі могли взяти участь у різноманітних конкурсах. За це вони отримували солодкі подарунки.
Привітали учасників фестивалю заступник міського голови Василь Каща та представники районної влади.

Кожен виступ маленьких артистів супроводжувався сурдоперекладом. Усього учасники фестивалю запропонували глядачам більше двох десятків номерів. На сцені діти залюбки демонстрували свої таланти: співали пісні, читали вірші, танцювали. Також була організована виставка декоративно-ужиткових виробів, які діти зробили своїми руками.

Багато підприємців міста підтримали фестиваль, передавши дітям солодкі подарунки. Також солодкі подарунки отримали учасники фестивалю і від депутата Сумської обласної ради – директора медичного училища Олександра Удодіка.

0001
0002
Відділ з питань внутрішньої політики
Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *